Voltecon este o companie care ia nastere pe piata din Romania ca o consecinta a cererii majore de energie provenita din surse alternative si are convingerea ca detine competentele necesare pentru identificarea, dezvoltarea si implementarea sistemelor energetice.

Promovam si sustinem prin toate mijloacele avantajul incontestabil al sistemelor energetice alternative in Romania. Depunem toate eforturile, sa oferim aceste solutii agreate de mediul inconjurator, fara a perturba ecosistemul, prin intermediul celor mai avansate tehnologii de transformare a energiei existente in natura, in energie electrica si termica.

Compania permite accesul utilizatorilor la echipamente de ultima generatie, ce asigura obtinerea unor randamente ridicate, oferind preturi accesibile tuturor clientilor sai, prin adaptarea de solutii care satisfac exigentele de consum.

Echipamentele furnizate de Voltecon sunt produse de companii de renume international si caracterizate de o durata lunga de viata, avand costuri reduse de intretinere si operare.

Volteco este distribuitor national de sisteme energetice importate din tari precum: Germania, SUA, Franta si Italia, tari care au in spate o experienta de zeci de ani in domeniul energiilor alternative.

Colaboratorii nostri, inginerii, proiectantii si instalatorii se angajeaza in maniera activa sa ofere clientilor atat produse si servicii de calitate superioara, cat si garantia celor mai mici preturi.

Prin intermediul acestui site, compania pune le dispozitia clientilor sai, corporatii sau persoane fizice, un magazin online cu produse si servicii de inalta calitate. Totodata, magazinul permite consultarea specificatiilor tehnice si efectuarea de comenzi electronice.

Depozitele de pe teritoriul Romaniei ofera posibilitatea de a avea produsul achizitionat in cel mai scurt timp posibil.

Piatra de temelie a activitatii companiei Voltecon este obiectivul sau: sa contribuie intr-o maniera semnificativa la reducerea emisiilor de carbon, in consecinta a efectelor incalzirii globale si sa ofere un mediu mai curat si mai sanatos copiilor nostri!

Valorile care ne reprezinta: atitudine pozitiva, creativitate, comunicare permanenta cu clientul, dezvoltare, continua, inovare si actiune.

Elementul Seriozitatea este care ne diferentiaza in acest mediu competitiv pentru a atinge un nivel inalt al performantei in afaceri.

Pentru a atinge un nivel ridicat de performanta in acest mediu de afaceri competitiv, seriozitatea este elementul care ne diferentiaza.

Veti descoperi singuri rezultatele, achizitionand aceste sisteme energetice verificate, ce vor garanta o economie de bani, o sanatate mai buna si mai multa dragoste. Ele sunt absolut sigure si usor de implementat.

Volteco este solutia perfecta si partenerul ideal pentru proiectul tau de energie gratuita.